Wellness centrum

In opdracht van een groot Belgisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in advisering op het gebied van schoonmaak- en schoonmaakproducten is in eerste instantie een glazen koepel van een wellness-centrum in aanbouw op 30 meter hoogte schoongemaakt en voorzien van nanocoating.

Bouw

Omdat er in- en rondom het wellness centrum nog volop werd gebouwd stonden overal steigers en kon er door ons makkelijk worden gewerkt door gebruik te maken van deze steigers en ladders.

Luxe vakantieparadijs

Het wellness centrum is nog steeds in aanbouw (nu al enkele jaren) en wordt onderdeel van een veel groter complex met vakantiehuisjes, restaurants, een hotel, winkels en een zwemparadijs. Bij een vervolgopdracht zullen wij wederom hiervan bericht doen.

Nanocoating

De reden om schoon te maken (vetvrij te maken) en nanocoating aan te brengen tijdens de bouw is dat als het wellness centrum in gebruik is er geen mogelijkheid is om op deze hoogte het glas schoon te maken. Door de glazen koepel te voorzien van nanocoating zijn de eerst komende jaren geen schoonmaak acties nodig.

Voorkomen aanhechting

Nanocoating voorkomt de aanhechting op het glas van dampen waardoor het veel langer schoon blijft.

 

Lees hier over de voordelen van nanocoating.