Stuc of pleisterwerk op een buitengevel is prachtig om te zien, zeker als het wit is of een lichte kleur heeft. Erg jammer is het dat vuil, groenalg of schimmel heel snel zichtbaar wordt en de muur of stuc gevel er vrij snel goor gaat uitzien.

Poreus

Stucwerk is zeer poreus met een open structuur zodat vuil, groenalg  en vieze regen vrij spel hebben en zich heel snel gaan nestelen. Om dat te voorkomen is er nanocoating. Nanocoating is onzichtbaar, reukloos, ademend, waterafstotend( hydrofoob) en vuil- en olie-afstotend(oleofoob). Lees onder aan de pagina verder over de voordelen van nanocoating.

Stucmuur schoonspuiten

Een vuile stuc gevel kan met onze speciale stoomapparaten op een lage druk worden schoon gespoten en daarna worden voorzien van nanocoating.

Nanocoating

De nanocoating heeft een zeer duurzame werking en regelmatig (met grote tussenpozen) afspuiten op lage druk is voldoende om een enigszins vervuilde muur(en daar ontkomen we niet meer aan vanwege de vuile lucht en vieze regen) weer super schoon te krijgen. Bekijk de foto impressie om meer inzicht te krijgen in de resultaten en lees meer over de voordelen van nanocoating door op de link te klikken.

Bekijk hier enkele foto’s

 

Lees meer over de voordelen van nanocoating