Het ene kunstwerk is het andere niet. Het ene kunstwerk moet oud en verroest worden terwijl het andere kunstwerk of beeldhouwwerk juist in optimale staat moet blijven. Een goed voorbeeld is een kunstwerk  van cortenstaal  gemaakt, dat wordt steeds mooier naarmate het meer roest en oxideert. Een kunstwerk van RVS, steen, kunststof of glas daarentegen zou zo mooi moeten blijven als toen het is opgeleverd.

Nanocoating

Kunstwerken, beeldhouwwerken of monumenten, of dat nu van steen, ijzer, glas, hout of RVS is, blijven mooi als het is behandeld met nanocoating. Groenalg, vuil en oxidatie hebben geen aanhechting  meer en de Kunstwerken, beeldhouwwerken of monumenten blijven zoals het bedoeld is.

Protect the original

Niet voor niets is onze slogan voor nanocoating: “protect the original”. Bescherm het origineel en houd het mooi. Voor elk specifiek oppervlak is een daarvoor geproduceerde nanocoating beschikbaar zoals voor glas, hout, steen, RVS, aluminium, kunststof ijzer of textiel. Nanocoating die wij gebruiken en verkopen is reukloos, niet tastbaar, onzichtbaar, milieu-neutraal en zeer duurzaam.

 

Lees meer over de voordelen van nanocoating