Messing kledingrekken

In opdracht van een groot bedrijf dat is gespecialiseerd in totaal winkelinrichting voor exclusieve mode en modemerken, in dit geval lingerie, is ons gevraagd om messing kledingrekken te voorzien van nanocoating.

Netjes en schoon

Een kledingrek, en eigenlijk de hele winkelinrichting, moet er netjes en schoon uitzien en dat liefst voor een langere tijd, echter mensen nemen het jammer genoeg niet zo nauw en lopen met een zak patat en ijs de winkel binnen en raken alles met de vingers aan wat ze maar kunnen aanraken.

Nanocoating

Door nanocoating aan te brengen op de diverse onderdelen is dit geen enkel probleem meer en kan met een droog doekje eventuele viezigheid heel makkelijk worden verwijderd.

Vette vingers

De reden om nanocoating te gebruiken is dan ook om te voorkomen dat de rekken vol komen te zitten met vette vingers. Messing is prachtig om te zien maar als je het aanraakt trekt het huidvet van de vingers in het materiaal en geeft het zwarte vlekken, nanocoating voorkomt dat zodat de messing rekken in perfecte staat blijven ongeacht hoe vaak ze worden aangeraakt.

Lees onderaan de pagina meer over de voordelen van nanocoating.

 

 

Lees hier over de voordelen van nanocoating.